Със 100 км/ч аз летя

Историята се развива в автомобил, в който пътува съпружеска двойка. зад волана е мъжът, до него седи жената. Той кара колата, а тя я управлява, всичко е както обикновено. Не бързат заникъде, поради което си се возят с 60 км/ч, когато изведнъж жената казва:
– Скъпи, женени сме от 15 години, но аз реших да се разведа с теб! Няма нужда да ме разубеждаваш и да ми се молиш! Отдавна спя с най-добрия ти приятел и той е 100 пъти по-добър любовник от теб, така че…
Мъжът нищо не казал, стиснал зъби, вгледал се в пътя и вдигнал 70 км/ч.
Мъжът мъжествено продължил да мълчи, но увеличил скоростта до 80, съвсем незабелязано. Мълчанието амбицирала жената и тя добавила:
– И децата ще взема, така да знаеш!
На което мъжът реагирал с вдигане на 90 км/ч. Това в известна степен й показало че думите й не са попаднали на пусто място, но все пак решила да забие ножа по-дълбоко в раната:
– И колата ще взема!
Тук вече нямало никакво съмнение че мъжът й я чува, защото вдигнал 100 км/ч, и тя решила и да завърти ножа в раната, питайки ехидно:
– Ти нещо искаш ли?
– Не скъпа, нищо не искам, всичко си имам! – казал мъжът и някак съсредоточено започнал да
насочва колата към подпората на насрещния мост.
– Че какво имаш? – попитала насмешливо жената, изцяло ангажирана в наблюдение на емоциите на мъжа си, но като видяла физиономията му и как съсредоточено насочвал колата към бетонната опора, нещо я прищракало и тя погледнала накъде отива колата.
И в секундата преди удара, мъжът й казал със спокоен, божествено спокоен и уверен глас:
– Имам еърбег!

Споделете с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *