Никога няма да разберете

Никога няма да разберете

Барове, дискотеки, хотели, кафенета и всичко, което е свързано с това ”ВИЕ” да си прекарате добре там.

Това, че някой работи като DJ,  барман/ка,  сервитьор/ка,  танцьор/ка,  гардеробиер, охрана,  не означава, че всички те са “наркомани”, “проститутки”, “крадци”, “убийци”,  и т.н.

Тези хора всеки ден и всяка вечер виждат най-лошото от вас и вашия живот, те виждат как всеки път идвате с различни жени или мъже в заведението.  Всеки път виждат как се друсате по ъглите или в центъра на града. Виждат лицемерието ви, лъжите ви, недъзите ви, виждат най-тъмното място в душите ви и ви приемат такива, каквито сте.

Защото РАБОТАТА им е като на всеки от вас, но и малко повече. Дали работиш от 08:00 до 20:00 часа или от 21:00 до 09:00 часа разлика няма. Тези хора са същите като вас, но всъщност са по-добри от вас. Защото вие никога няма да разберете, че сервитьорката, която ви обслужва е в траур, тъй като баща й е починал от рак… Никога няма да разберете, че момчето, което ви налива питието преди няколко часа е разбрало, че е прието в Оксфордския университет и прелива от щастие… Никога няма да разберете, че жената на тоалетната или на гардероба е с три висши образования, но се грижи за детето си, което е инвалид… Никога няма да разберат, че по време на празници вместо ние “долната класа” не сме с нашите семейства, а работим за да може вашата “класа” да празнува! Никога няма да разберете колко ЛЮБОВ и колко МЪКА има в живота на тези хора, но те всеки ден преживяват вашите драматизми като свои!

Споделете с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *