Мъжът, който стърчи от стената

 

Мъжът от стената

Мъжът, който стърчи от стената

Между другото, това не е просто мъж, а портрет на великия френски писател Марсел Еме, изработен от великия френски скулптор Жан Маре, когото познаваме не като велик френски скулптор, а като велик френски актьор, снимал се в ролите на граф Монте Кристо и Фантомас.

Жан Маре бил близък приятел с Марсел Еме, но ако сте си помислили нещо по-така за техните отношения – не сте прави. Жан Маре никога не е бил любовник на Марсел Еме, а и не би могъл. Защото е бил любовник на друг велик френски писател – Жан Кокто. Който пък бил любовник на великата френска певица Едит Пиаф. Която била любовница на великия френски певец Ив Монтан.

Ив Монтан бил женен за великата френска актриса Симона Синьоре и е бил любовник на великата американска актриса Мерилин Монро. Която е била омъжена за великия американски писател Артър Милър, чиято дъщеря Ребека се омъжила за великия английски актьор Даниел Дей-Луис. Който се явява баща на детето на великата френска актриса Изабел Аджани. Която за малко не се оженила за великия френски композитор Жан-Мишел Жар, но не се омъжила за него, защото той й изневерил с великата френска актриса Ан Парийо (същата, която игра Никита). Която пък била омъжена за великия френски режисьор Люк Бесон. Който започнал своята кариера като снимал видеоклипове на песните на своята възлюбена Изабел Аджани, която впоследствие за малко не се омъжила за… а, това вече го казахме.

Ето това искаме да ви кажем. Правете любов, а не война.

Източник: vokrugsmeha.ru, още забавни истории

Споделете с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *